Anne har alltid hatt en gave, men nå satser hun for fullt.

Anne har alltid hatt en gave, men nå satser hun for fullt.

Her jobber Anne Flohr sammen med sine to medium kollegaer i et lokale i Grenland.

Det er stor nysgjerrighet rundt dette temaet i Grenland, og første medium-kvelden Anne og hennes to kollegaer debuterte i Grenland ble det leide lokalet nesten for lite.

Åndeverdenen kommer for å hjelpe oss i vår læring og utvikling

Anne hjelper mennesker med å få kontakt med relasjoner som ikke lenger er i denne verden. Det kan også være for å få svar på noe som ble uklart, som for eksempel ved brå død eller andre situasjoner. Anne kan også hjelpe deg med å be åndeverdenen om hjelp hvis du sliter med noe i livet, som økonomi, helse eller relasjoner.

Når kom denne gaven?

Denne gaven har hun hatt siden barndommen, men det var i 30 årene hun begynte å bruke disse evnene. Det er mange som lever med disse evnene, men det er ikke alle som tør å bruke dem offentlig. Det kan jo være skummelt med noe man ikke kan se, føle eller ta på. De fleste av oss er opptatt av håndfaste fakta. Men er verden slik? Anne Flohr har valgt å følge denne veien, og sine gaver.

Anne har jobbet i flere år med å sertifisere seg. Noe som anerkjenner hennes evner innen medieverden . Januar i år kunne Anne være fornøyd, og sertifiseringen kom på plass.

Anne har også over lengre tid, jobbet med coaching. Det vitner om hennes ønske om å hjelpe folk gjennom livets harde periode. Å hjelpe folk er noe som ligger i hennes natur. Hun har også hatt et samarbeid med NAV og Skien kommune om et prosjekt som handlet om Egne Ressurser – en endringsprosess. Det er et tre dagers mentalt treningsprogram hvor man lærer å ta tilbake kontrollen på helsa si og bryte sykdomsfokuserte spiraler. Prosjektet var for å få langtids sykmeldte tilbake på jobb, og hadde svært gode resultater.

Coaching er en løsningsorientert prosess som handler om å frigjøre og utvikle menneskets potensial. Det handler om å bringe mennesket fra nåværende situasjon til en ønsket endring eller mål. Coaching som har til hensikt å hente ut det beste i enkeltpersoner, grupper og/eller bedrifter, og de gode resultatene kommer i samspillet mellom coach og kunde.

Tilbake til medium

Når det gjelder temaet «medium», er det veldig omstridt. Det handler om å tro eller ikke tro. Et medium er noe som står i midten, og kan sende beskjeder mellom vår verden og åndeverden

Hun svarte følgende til Alternativ.no med tanke på skeptikere:
«Anne sier at hun forstår og respekterer at noen er skeptiske til det hun driver med, men at hun ikke har noe å bevise for dem. Jeg er ingen misjonær, men har fått en gave jeg ønsker å gi til dem som ønsker det. Det er ikke alle som er så opptatt av åndeverden, og det er helt greit. Det er jo faktisk livet her på jorden vi skal forholde oss til og leve best vi kan».

Hvis man spør folk som man kjenner, så er meningene veldig delt. Mange synes det er veldig spennende, og andre mener det er tøv eller skummelt.

Veien videre

Anne tilbyr kanaliseringer og/eller healing via skjerm, telefon eller ansikt til ansikt. En samtale varer mellom 40 minutter og en time.

Sammen med to andre medium arrangerer hun også seanser fra scenen med publikum i salen, hvor det demonstreres både mediumskap og healing til publikum. Da er det publikum som får besøk fra åndeverden og healing.

Gjennomfører du kun arrangementer?

Jeg tar også kanaliseringer pr tlf eller oppmøte på mitt kontor. Stiller opp på private sammenkomster. Jeg gjør dette for å gjøre det lettere tilgjengelig for folk, sier hun. Det kommer flere og flere folk på disse kveldene, og interessen for det spirituelle er klart økende.



Hvis man ønsker å komme i kontakt med Anne kan man gjøre dette på 95747057, eller sende en e-post til anne@telemarkterapi.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *