Norges skjebne avgjøres på Stortinget i morgen, mandag 18. desember 2023.

Norges skjebne avgjøres på Stortinget i morgen, mandag 18. desember 2023.

Da vil høyst sannsynlig Stortingsrepresentantene fra Ap, Sp og Høyre, i en fulltallig Stortingssal, votere for permanente endringer i Smittevernloven. Dette vil medføre ekstremt inngripende tiltak i våre liv, vår hverdag, vår bevegelsesfrihet og vår fysiske og psykiske helse i generasjoner fremover.

Det er derfor av største viktighet at vi møter personlig opp på Stortingsgalleriet i morgen, i en stille protest mot at det Grunnlovsstridige lovforslaget vedtas!

Det er nemlig helt klinkende klart at denne lovendringen er en Grunnlovsstridig suverenitetsavståelse som vil gripe dypt inn i våre grunnleggende menneskerettigheter og som vil komme i konflikt med selveste Nürnberg-konvensjonen, utarbeidet etter 2. verdenskrig.

Det er altså Høyre, Arbeiderpartiet og Senterpartiet som har sagt de vil stemme for denne lovendringen!

Det ble advart på det sterkeste mot denne lovendringen fra Stortingets talerstol tirsdag 12. desember, da KrFs Olaug Bollestad, Venstres Alfred Bjørlo, MDGs Kristoffer Robin Haug, og FrPs Bård Hokksrud, Karl I. Hagen og Sylvi Listhaug sa klart i fra at denne lovendringen vil være et grovt brudd på det norske Demokratiet. Sistnevnte fikk derfor utsatt voteringen til mandag 18. desember, fordi hun krevde at Stortinget skulle være fulltallig ved det kommende Grunnlovsbruddet.

Olaug Bollestad advarte på det sterkeste mot Stortingets kommende suverenitetsavståelse.

Dersom de nye lovendringene gjøres permanente mandag 18. desember, vil Stortinget ved en eventuell ny pandemi, nemlig ha gitt fra seg sin avgjørelsesmyndighet til Kongen (ikke «Kongen i statsråd»). Det vil i første rekke si at departementet og helsebyråkratene, dernest det privatfinansierte WHO (hvor globale kapitalinteresser og farmasøytisk industri fremmer sine interesser) får blankofullmakt til å ta ekstremt dyptgripende avgjørelser som; hvem av oss her i Norge som skal settes i karantene og isolasjon, hvor lenge vi skal sitte der, hvilke vaksiner vi skal pålegges å ta, hva vi skal få lov til å ytre oss om osv. Det vil nemlig være WHO som skal bestemme hva som er ‘misinformasjon’ og ‘desinformasjon’, noe som vil føre til at all offentlig diskusjon kan slås ned på og sensureres. Da er vi farlig nær en del land vi overhodet ikke ønsker å sammenligne oss med, etter min mening.

Helse- og omsorgsministeren må nå derfor helt klart svare den norske befolkning på hva hun egentlig jobber for i de hemmelige forhandlingene som nå foregår på bakrommet bak lukkede dører hos WHO. Dette angår oss alle, ikke bare Ingvild Kjerkol. Dersom disse forhandlingene ikke er til det beste for folket, må Norge si et klart og tydelig NEI til de foreslåtte endringene i WHOs Pandemitraktat og IHR (internasjonale helsereguleringer) i mai 2024. Det er allerede flere andre land som har sagt NEI til WHO, og det er fullt mulig for Norge å gjøre det samme. Sier vi ingen ting i mai, vil endringene automatisk tre i kraft, og da er det ene og alene WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus som skal avgjøre om Norge skal stenge ned landet ved et mulig nytt pandemiutbrudd. Dette må vi for enhver pris unngå!

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol sa det nemlig slik i sin tale til generalforsamlingen i WHO den 23. mai 2022: «Vi må konsolidere WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel».

Den beste løsningen nå er å stanse denne lovendringen og heller gjennomføre det som har vært planen hele tiden, nemlig å se alle endringene i smittevernloven i sammenheng, etter at man har hatt en omfattende og bred behandling av hvordan hjemlene bør utformes, for å sikre ikke bare hensynet til folkehelsen, men også alle andre interesser og rettigheter som berøres av smitteverntiltakene.

Møt derfor opp på Stortinget i morgen, enten ved punktdemonstrasjonene på baksiden av Stortinget (ved Stortingets bakdør, på hjørnet av Akersgata & Karl Johans gate.) kl 08:00-10:00 eller fra kl 14:00 og/eller under behandlingen av lovendringen på Stortinget mellom kl 15:30 – kl 22:00 ish.

Vi sees!

Skribent: Siv Johannessen

11 kommentarer til «Norges skjebne avgjøres på Stortinget i morgen, mandag 18. desember 2023.»

  1. Nei det blir ikke greit ,start ikke å endre vår grunnlov ,WHO kan ikke ta vår beslutning
    Det er min kropp !!

  2. Tedros, legen og direktøren i WHO har for tiden ifølge Document.no, en rettsak mot seg i hjemlandet Etiopia for FOLKEMORD, mens han hadde makt i departementet der og medlem av geriljaen.
    Føles det ikke betryggende at direktøren i WHO er stevnet for FOLKEMORD i hjemlandet sitt nå skal overstyre nordmenns helse. Regjeringene i 192 land til ivrer med å underskrive traktaten.

  3. Vi styres og tvinges i knestående av WHO og EEF. Støre og Solberg er deres Lakeier og jobber iherdig og strukturelt for å nå målene til WHO -WEF for 2030. De er allerede på mer enn halvveis til å oppnå dette. Og de gjør dette med smil om munnen og sine diktatoriske makt. Hva oss folket mener, tenker, føler og ønsker er dem totalt uinteressant.

  4. Helt forventet, og et godt eksempel på at tillitsvalgte fra SP, H og AP ville blitt skutt på Akershus for samme oppførsel under Krigen! Observasjonen av vår «ettpartistat» er en stilstudie i tyrannisk nasjonal nedbygging, og en forakt fra de folkevalgtes side av det folket som har valgt dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *