Ønsker å bidra til inkludering, samhold og fellesskap

Ønsker å bidra til inkludering, samhold og fellesskap

Bilde: Maria og Edith Miracle fra musikkvideoen «Du er min venninne» på Edith Miracle sin YouTube-kanal.

Edith Miracle Okhionkpamwonyi fra Skien går siste året ved bachelorstudiet i kulturledelse ved Universitetet i Sør-Øst Norge campus Bø. Denne høsten var hun praksisstudent ved kulturavdelingen i Skien kommune og har et mål om å drive med kulturledelse på heltid etter endt studie.

Edith Miracle har lenge drømt om å skape noe i byen, da hun mener Skien trenger et kulturtilbud som møter alle, spesielt talenter som trenger en arena for å bli sett og løftet opp.

Da Edith Miracle kom med ideen om å gjennomføre en talentkonsert for lokale artister i Skien, var kommunen økonomisk støttende til arrangement. I tillegg var selskapet som driver Glasshjørnet engasjerte og villige til å leie ut lokalet for en kveld og hjelpe til med det nødvendige for gjennomføringen.

Edith Miracle er selv en aktiv artist og låtskriver med egenproduserte sanger. Hun elsker musikk og musikken lever i henne. Hun brenner for Empowerment og lederskap med en visjon om å styrke fellesskapet og spre glede i hjertene til alle menneskene rundt seg.

Tidligere i høst ble Edith Miracle sin første musikkvideo av hennes sang «Du er min venninne» lagt ut på hennes YouTube-kanal, som handler om inkludering og samhold, og at ingen skal føle seg utenfor.

Bilde: Musikkvideoen «Du er min venninne» på Edith Miracle sin YouTube-kanal.

Under hele prosessen samarbeidet Edith Miracle om konserten sammen med sin familievenn og danser Maria Hecimovic og deres felles venn og konferansier Tommy Ballestad. Sammen har de fått med seg de fire talentfulle artistene Sebastian Gjeruldsen, Zeze, Thinkair Alohan og Kevin Carter som på frivillig grunnlag skal framføre sine egne sanger på Glasshjørnet i Torggata 3 fredag 15. desember klokken 18:00 til 22:00.

Bilde: Private bilder.

Skien talentkonsert 2023 er rusfri og åpen for alle. Edith Miracle og hennes crew er spente og forventningsfulle til kvelden. Med på laget er også DJ De-Lambert fra Oslo som skal stå for god stemning og underholdning på åpen scene før konserten kommer i gang. Det blir en kveld fylt med glede, musikk og dans.

Bilde: Pernille Aubert Gilje i TA fra portrettintervju av Edith Miracle. Nyheter, Skien | Edith Miracle glemmer aldri det læreren sa til henne. Det vil hun ingen andre skal oppleve (ta.no)

Skrevet av Maria Hecimovic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *